Skip to main content
Novacity
Uw eigen woning in Brussel kopen

Vind de woning van uw dromen met citydev.brussels! Bij ons vindt u nieuwbouwwoningen tegen verlaagde prijs: 30 % van de prijs betaalt het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Ontdek onze projecten, schrijf u in als kandidaat-koper en word een van de volgende gelukkige eigenaars!

Hoe word ik eigenaar?

Hoe vind ik een woning?

 

Ik schrijf me in als kandidaat-koper

Uw bedrijf in Brussel vestigen - Inventimmo

Zoekt u bedrijfsvastgoed in Brussel? Wij hebben honderden ruimten in de aanbieding: kantoren, opslagplaatsen, ateliers, gronden ... citydev.brussels begeleidt het hele vestigingstraject van uw bedrijf in Brussel.

Mots-clés

Go West ligt in Sint-Jans-Molenbeek tussen de Ninoofsesteenweg, de Pierre Van Humbeekstraat en de Edmond Bonehillstraat. De ligging is ideaal: op een knooppunt van verschillende tram-, bus- en metrolijnen (Weststation).

U ondersteunt de verantwoordelijke van het departement Beheer en de technische-interventiepool (TIP) bij het beheer van het vastgoedpatrimonium van citydev.brussels, van de voorbereiding van technische projecten tot de uitvoering op de werf.  U moet zich naargelang het geval kunnen profileren als globale langetermijnpartner of als iemand die ad-hocoplossingen aanreikt voor specifieke problemen.

Subscribe to

Projecten in de kijker

CityGate II - Klein Eiland

In november 2015 kochten we de oude medicijnenfabriek van Vesdre Continental om er een grootschalig project te bouwen dat een voorbeeldfunctie vervult op het vlak van sociale en functionele gemengdheid.

LionCity

Begin 2019 besloot Ahold Delhaize zijn logistieke en distributieactiviteiten samen te brengen in Zellik (Asse). Het gevolg? De groep zette de historische zetel van Delhaize in Sint-Jans-Molenbeek (Ossegem) te koop. Nu wacht de ruim 44.000 m² grondoppervlakte een nieuwe bestemming. 

Kerncijfers

Kerncijfers

208 ha grond in beheer

234.350 m2 gebouwen in eigendom

440 gevestigde bedrijven

4.270 woningen gebouwd sinds 1988

Facebook
Partenaires